Skip links

Padel Party

Organiseer een levendig Padel Party Toernooi gevolgd door een heerlijke Tapas Night bij het Just Padel Centre. Dit concept combineert sport, competitie en lekker eten voor een onvergetelijke dag vol plezier en samenzijn.

Toernooi & Tapas Night / Food and drinks

Padel Party Toernooi:
Nodig familieleden en vrienden uit om deel te nemen aan een informeel Padel toernooi. Verdeel de deelnemers in teams en organiseer een leuke competitie met meerdere rondes. Zorg voor verschillende niveaus zodat zowel beginners als ervaren spelers kunnen meedoen.

Padel Clinics:
Voor degenen die nog nooit eerder Padel hebben gespeeld, bied clinics aan voordat het toernooi begint. Dit helpt om iedereen vertrouwd te maken met de basisregels en technieken van de sport.

Foods n Drinks
3 opties:
1. Tapas Fiesta. Tapas volgens spaans recept.

2. Bourgondisch genieten. Voor de Brabander. Planken vol shared foods. Van carpaccio tot zalm en soep tot kroket.

3. Fine dining. Drie heerlijke gangen met bijpassende wijnen.


Na het toernooi kunnen alle deelnemers en supporters genieten van een heerlijke Tapas Night in een gezellige setting. Zet een tapasbuffet op met een verscheidenheid aan smakelijke hapjes en drankjes. Dit geeft iedereen de kans om te ontspannen, te socializen en te genieten van goed eten.

Prijzen en Erkenningen: 
Sluit het toernooi af met een prijsuitreiking voor de winnaars van het toernooi en andere leuke categorieën, zoals “Meest Enthousiaste Speler” of “Beste Teamspirit.” Borrel koning. Etc. Drie tot 5 titels waar mensen op kunnen stemmen.

Extra Touches:

Thema Decoratie: Versier het Padel Centre en de eetruimte met Spaanse en padel-gerelateerde decoraties om het thema van de avond te versterken.

Dit concept biedt een mix van sportieve activiteiten, competitie en ontspanning, wat ideaal is voor zowel beginners als ervaren spelers. Het brengt mensen samen voor een leuke en memorabele dag vol plezier en interactie.

 

Just Padel Centre

Padel Party Aanvraag

    Reserveer je baan bij Just Padel Centre Moergestel