Skip links

Partner Worden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijf in de spotlight te zetten? Zoek niet verder! Bij Just Padel Centre hebben we een speciaal Padel aanbod dat je niet wilt missen!

Ontdek de Gouden Kans voor Jouw Bedrijf met Just Padel Centre! Partner Pack – Limited 5 partners

What’s in it for you?:

  • Reclame padelwand: Jouw bedrijfslogo wordt prominent weergegeven op onze prachtige padelwand, die dagelijks door tientallen enthousiaste spelers wordt gebruikt. Dat is nog eens zichtbaarheid!
  • Dia op het TV-scherm: Jouw bedrijf zal schitteren op ons grote TV-scherm in het Padel Centre, waar bezoekers en deelnemers niet omheen kunnen.
  • Reclame-uiting zwarte cove: Op een opvallende plek in onze gezellige zwarte cove wordt jouw bedrijfsnaam en boodschap getoond. Een geweldige manier om de aandacht te trekken!
  • Internet banner op de website van Just Padel Centre: Met duizenden bezoekers op onze website, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online gezien wordt door een breed publiek.

Wat kunnen we u bieden?:

  • 2 clinics gegeven door Just Padel voor maximaal 16 werknemers: Een unieke teambuilding-ervaring waarbij jouw werknemers de basisprincipes van Padel leren, terwijl ze samen plezier hebben op de baan. Heb je meer werknemers dan kan dit in overleg altijd.
  • 10 uur gratis baanhuur op de daluren van 07:00 – 17:00: Onbezorgd spelen tijdens de daluren, perfect voor een sportieve break tijdens de werkdag.
  • Partner toernooi: Alle sponsoren van Just Padel Centre nemen deel aan een exclusief toernooi, waar ze het tegen elkaar opnemen. Sportieve competitie en netwerkmogelijkheden gegarandeerd!

 

Investering?

Dit alles is van jou voor slechts €150 per maand, wat neerkomt op €1.800 per jaar. Een kleine investering voor een enorme exposure en geweldige voordelen voor jouw bedrijf!

Aarzel niet langer! Grijp deze gouden kans en laat jouw bedrijf schitteren bij Just Padel Centre. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Wacht niet te lang, want deze exclusieve aanbieding is beperkt beschikbaar! We hopen je binnenkort te verwelkomen bij Just Padel Centre voor een onvergetelijke samenwerking. Padel jouw bedrijf naar succes!

Just Padel Centre

Aanmelden Partner Worden

    Partners en Merken